The High-Legged Guard-Room

It'S Good To Talk Claresta.

Dags att börja planera inför vintern

Nu så är det verkligen hög tid att planera in en vinter semester, det är så mysigt med vintersemester tycker jag. Det är så härligt att kunna drömma sig bort om vad det är man ska hitta på när man åker dit. Att få vara i backen under dagen och att sen komma hem och basta och laga middag och sitta och spela spel och så vidare. Det är verkligen något som är så otroligt skönt tycker jag.

Finns så många bra ställen att välja på

Det är skönt att det finns så många bra ställen att kunna välja på. Man kan åka buss till sälen och njuta av backarna där. Eller så kan man se till att åka med flera vänner och familj och så åker man karavan upp. Det finns många bra sätt att ta sig till fjällen. Det är underbart att kunna ta sig den tiden och se till att åka dit man vill så att man verkligen får njuta av att vara i fjällen och ha vinter på riktigt med massor av snö. Det är något som verkligen är underbart och som är kul för hela familjen.
Ja det är bra att planera i tid då det lätt bokas upp mycket i förväg speciellt när det är sportlov och annat. Då blir det extra populärt och det förstår man ju, så det gäller att vara ute i god tid och planera in det som man vill och behöver.
Ja nu vill jag boka in vinter semester och få åka lite snowboard det är något som jag har längtat efter så länge. Så jag tror att det är dags att boka vilken vecka man ska åka och sen boka upp en stuga. Å vad mysigt, längtar redan efter att få åka upp till fjällen. Vill att det ska vara nu som vi ska åka.