The High-Legged Guard-Room

It'S Good To Talk Claresta.

Vore underbart

Det vore underbart att åka till tunisien, det skulle vara väldigt häftigt att få se ett så annorlunda land från det man är van vid. Det ser väldigt vackert ut när man söker på tunisien. Så jag kan bara tänka mig att det är väldigt vackert och värt att besöka.
Ja det finns må många vackra platser som skulle vara kul att åka till för att få se hur det är. Det är ju så härligt att resa och få upptäck nya kulturer och vacker natur och annan mat. Ja det är verkligen något som jag tycker är underbart.

Skulle vilja se alla platser på jorden

Ja det skulle verkligen vara helt underbart att få åka jorden runt och få se ålål möjliga plaster runt omkring på vår jord. Det finns ju så mycket som man inte har sätt och upptäckt än och det är något som verkligen askulle vara kul.
Och tunisien vore väldigt kul att se, kan tänka mig att det är väldet god mat där och det är ju något som är halva nöjet enligt mig att få pröva massor med olika maträtter. Det tycker jag är jätte kul.
Ja sen så ska stränderna vara vackra och att rida på kamel skulle också vara underbart att få prova på.

Vem vet det kanske få bli nästa gång, det vore väldigt kul att få åka dit och se det och uppleva det på nära håll. Så det blir kanske setman ska spara till och kolla upp om man kan åka till.
Men som sagt finnidet så många underbara plaster på vår jord som skulle vara underbara att få uppleva så det är ibland lite svårt att välja vilken man ska välja och vart man ska åka men att kolla tunisien resor gör ju att man blir väldigt lockad att åka dit så vem vet om det blir det.