The High-Legged Guard-Room

It'S Good To Talk Claresta.

Må bra

Det gäller att ta hand om sin hälsa så att man mår bra. Det är inte alltid så lätt med tanke på att man ofta har så mycket att göra så att hälsan inte kommer i första hand. Men det ärbar att försöka tänka om och verkslie prioritera sin hälsa. För om man tänka på att vi bara har en hälsa så är det viktigt att vi tar handöm den vi har så att den håller.

Vad är bra att göra?

Ja dart är viktigt att man ser till att få tillräcklig med sömn för det är ett sätt för kroppen att reparera sig och hämta mer kraft. Så att ta hand och prioritera sin sömn kommer man långt med. Sen är det viktigt att man äter en bra och balanserad kost så att kroppen får i sig det den behöver för att fungera på bästa sätt. Äta mycket frukt och grönt är något som är väldigt viktigt samt att dricka rikligt med vatten.
Sen så har vi något som vi alla vet att vi behöver göra och det är att motionera. Ja det är verkligen viktigt att vi rör på oss gärna vedags motion men även konditions träning eller styrke träning. Ja det är saker som göra tt vi mår bra.
Sen är det viktigt att vi inte stressar för mycket som vi så lätt göra på jobbet. Så är det så att du har för mycket på jobbet, försök att delegera så att någon annan får ta det du inte kan ta. So miill exempel, har du ett reklam jobb som måste bil gjort och du känner att du inte hinner göra det, be smarter marketing göra det. Dom är proffs p åder så det kommer bli toppen. På så sätt blir det bra gjort och din hälsa mår bättre, win win.